• zorg dat uw bedrijf makkelijk te vinden is!

  zorg dat uw bedrijf makkelijk te vinden is!

  Met onze uitmuntende SEO service verhoogd u de traffic naar uw website. De rankings in zoekmachines als Google en Bing verbeteren. Meer bezoekers=Meer omzet!

  meer info
 • scoor met google adwords!

  scoor met google adwords!

  Wij zorgen dat u echt geld gaat verdienen met het adverteren op internet. Met het opzetten van de beste advertenties verhogen wij het aantal klikken en verlagen de kosten. Troef de concurrentie af!

  meer info
 • zorg dat uw website ook mobiel zichtbaar is!

  zorg dat uw website ook mobiel zichtbaar is!

  Het gebruik van smartphones en tablets blijft toenemen. Daarom zou een goede website responsive moeten zijn. Laat ons uw nieuwe website bouwen en mis de slag niet!

  meer info
 • het succes hangt af van de content

  het succes hangt af van de content

  De content van een website wordt steeds belangrijker. Zorg dat dit naadloos aansluit bij de verwachtingen van uw bezoekers. Met onze hulp verhoogd u de kwaliteit van de content.

  meer info
 • laat de usability van uw website checken

  laat de usability van uw website checken

  Een mooie en goed vindbare website is niet voldoende. Het gebruiksgemak is net zo belangrijk. Laat dit door ons checken en verhoog de conversies!

  meer info

SEO

SEO ofwel zoekmachine optimalisatie is in nog geen 20 jaar uitgegroeid van een onbekend fenomeen tot één van de belangrijkste bezigheden van veel bedrijven. Grote online ondernemingen hebben zelfs hele afdelingen, die zich de gehele dag bezighouden met het optimaliseren van hun website. Voor veel bedrijven binnen het MKB is dit echter niet haalbaar. Daar wordt de zoekmachine optimalisatie er "gewoon" bij gedaan.

Nu kunt u de SEO van uw website natuurlijk prima zelf doen, net zoals uw administratie, het beheer van uw computernetwerk en de onderhoud van uw bedrijfwagen. Maar houdt u dan nog wel tijd over om echt te ondernemen? Om echt te doen waar u goed in bent!

Misschien is het daarom verstandiger om de zoekmachine optimalisatie aan ons over te laten. Al was het maar omdat u dan goedkoper uit bent en een beter resultaat behaald! Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

gratis Zoekmachine optimalisatie rapport

Nog niet overtuigd? Schrijf u dan nu in en ontvang een gratis SEO rapport met 10 verbeterpunten voor uw website. Dit zoekmachine optimalisatie rapport wordt door ons handmatig opgesteld. Het is dus geen automatisch gegenereerd rapport.

naam

bedrijfsnaam

url te optimaliseren website (inclusief http://)

e-mail adres

telefoonnummer


Gratis SEO Rapport

Tien SEO verbeterpunten

Handmatig gemaakt

Heldere uitleg

Direct toepasbaar

Beter resultaat in zoekmachines


Om er zeker van te zijn dat u ook de beheerder bent van de website, dient het domein in het e-mail adres gelijk te zijn aan die van de website!