• zorg dat uw bedrijf makkelijk te vinden is!

  zorg dat uw bedrijf makkelijk te vinden is!

  Met onze uitmuntende SEO service verhoogd u de traffic naar uw website. De rankings in zoekmachines als Google en Bing verbeteren. Meer bezoekers=Meer omzet!

  meer info
 • scoor met google adwords!

  scoor met google adwords!

  Wij zorgen dat u echt geld gaat verdienen met het adverteren op internet. Met het opzetten van de beste advertenties verhogen wij het aantal klikken en verlagen de kosten. Troef de concurrentie af!

  meer info
 • zorg dat uw website ook mobiel zichtbaar is!

  zorg dat uw website ook mobiel zichtbaar is!

  Het gebruik van smartphones en tablets blijft toenemen. Daarom zou een goede website responsive moeten zijn. Laat ons uw nieuwe website bouwen en mis de slag niet!

  meer info
 • het succes hangt af van de content

  het succes hangt af van de content

  De content van een website wordt steeds belangrijker. Zorg dat dit naadloos aansluit bij de verwachtingen van uw bezoekers. Met onze hulp verhoogd u de kwaliteit van de content.

  meer info
 • laat de usability van uw website checken

  laat de usability van uw website checken

  Een mooie en goed vindbare website is niet voldoende. Het gebruiksgemak is net zo belangrijk. Laat dit door ons checken en verhoog de conversies!

  meer info

SEA

Google Adwords kennen veel mensen wel van naam. Maar wat kan je er precies mee en is het ook geschikt voor uw bedrijf? SEA staat voor Search Engine Advertising. Google Adwords is daarbij het belangrijkste programma. Het is een soort veiling van advertentieruimte. De advertenties staan in de zoekmachine Google bovenaan en aan de rechterkant.

Iedere keer als iemand op een zoekterm zoekt, begint de veiling. De positie van uw advertentie wordt bepaald aan de hand van het geboden bedrag, de kwaliteit en de populariteit van de website. Maar het is ook mogelijk dat de advertentie helemaal niet wordt weergegeven. Voor de weergave van de advertentie hoeft niets betaald te worden. Alleen als er op geklikt wordt, moet er betaald worden. Het te betalen bedrag wordt uitgedrukt in CPC (cost per click). De kosten per klik hangen af van de gebruikte zoekwoorden, concurrentie, de kwaliteit en de populariteit van de website.

Te vaak betalen bedrijven een te hoog bedrag en lopen zo leeg op Adwords. Dit terwijl Adwords juist snel, eenvoudig en goedkoop voor meer omzet kan zorgen.

Voorbeeld: Een bedrijf betaald 50 cent per klik. Slechts 1 op de 100 klikken levert een sale op. Hierop maakt dit bedrijf 30 euro winst. De winst (30 euro) minus de kosten (50 euro) levert dan een verlies van 20 euro op.

Besmar Marketing kan een campagne opzetten in Adwords, waarmee u wel geld gaat verdienen.